PDC preventief diergezondheidscentrum

PDC Het Preventief Diergezondheidscentrum in Berkel en Rodenrijs richt zich op het voorkomen van gezondheidsproblemen bij onder meer honden, katten en konijnen. Veel gezondheidsproblemen bij dieren kunt u voorkomen door de juiste voeding, voldoende beweging, effectieve vlooien & wormenbestrijding en noodzakelijke entingen paarden. Zo zorg ik samen met u er voor dat uw huisdier gezond blijft!

Lees verder

Preventie

Wij willen net als u voorkomen dat uw huisdier ziek wordt. Dit doen wij door: Op maat vaccineren, voorkomen en/of behandelen tegen vlooien, teken en wormen. Gebitsreiniging bij honden, katten en knaagdieren. Voedingsadviezen op maat. Adviseren over beste behandelmethodes Begeleiden van behandeltrajecten bij doorverwijzingen Zo zorg ik er samen met u er voor dat uw huisdier gezond blijft !

Lees verder

Kleine ingrepen

Gebitsreiniging en controle, Nagels knippen, castratie en bestrijding van wormen, vlooien en teken
Veel gezondheidsproblemen bij dieren kunt u voorkomen door de juiste voeding, voldoende beweging, effectieve vlooien & wormenbestrijding en noodzakelijke entingen. Zo zorg ik er samen met u er voor dat uw huisdier gezond blijft !

Lees verder

TEAM PDC

Dierenarts Sander Smolders

Ik ben inmiddels ruim 16 jaar dierenarts. Na mijn studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht ben ik, vanwege een chronische schouderblessure, aan de slag gegaan bij de Rijksoverheid. De eerste jaren werkte ik als dierziektedeskundige voor de regio Zuid-West Nederland en als dierenarts voor de Rotterdamse haven. Daarna vertrok ik naar het Ministerie van LNV in Den Haag. Sinds enkele jaren werk ik als coördinerend specialistisch adviseur bij Bureau Risicobeoordeling en onderzoek van de NVWA.

Gezonde huisdieren
Door deze ervaring bij de overheid heb ik een brede blik op de samenleving en gezondheid bij dieren. Ik ben gewend om mensen te adviseren en daar waar nodig te handelen. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring toe te passen in mijn eigen praktijk. U kunt mij inschakelen voor preventief advies en het uitvoeren van kleine en/of preventieve ingrepen. Tevreden klanten met gezonde huisdieren, daar ga ik voor!

Vertrouwd gezicht
Zelf heb ik ook altijd huisdieren gehad en weet wat dieren voor mensen kunnen betekenen. Ik snap dat u soms twijfelt over wat het beste is voor uw huisdier. Laat mij u adviseren. Ik verdiep mij in de actuele literatuur en kijk wat de laatste stand van de wetenschap is. In samenspraak met u zoek ik de beste behandelmethode. Graag ben ik voor u en uw huisdier een vertrouwd gezicht waar u gemakkelijk even binnenloopt!

Klik hier voor een afspraak!

[Terug]